Biltransport chaufför Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Kramfors & Sollefteå

Behöver du hyra en chaufför?

Utöver bilvård så kan du som företag hyra mig som chaufför vid en biltransport. Med ett stort intresse för bilar så har jag kompetensen och erfarenheten av att manövrera alla olika typer av märken och modeller. Jag erbjuder transport av bilar mellan olika städer och orter istället för att ni själva ska behöva ge er ut på vägarna.

Är du ute efter att hyra en chaufför som på ett säkert och tryggt sätt kan transportera din bil från en punkt till en annan? Då har du kommit helt rätt. Här får du en chaufför som med stor erfarenhet på vägarna kan hantera alla olika sorters vägunderlag. Jag utgår ifrån Östersund men erbjuder mina tjänster i större utsträckning, som exempelvis, Kramfors, Sollefteå, Sundsvall och Örnsköldsvik. Behöver du en längre biltransport så kan jag erbjuda körningar över hela Sverige.

Oavsett vad det är för sträcka så kan jag garantera alla mina kunder att jag utför en säker biltransport. För mig är det en självklarhet att alltid följa alla trafikregler. Du som kund kan vid varje tillfälle känna dig trygg när du väljer att hyra mig som chaufför.

Varje körning är unik i den form av att det är olika bilar på olika vägar. Med mitt intresse och erfarenhet av bilar så tar jag med omsorg an varje uppdrag. Lämna över transporten av bilen till mig så kan ni lägga fullt fokus på er affärsverksamhet. Jag är väl medveten om riskerna som finns på våra vägar, därför erbjuder jag er en chaufför som lugnt och försiktigt levererar bilen i samma skick som vid starten av körningen. Är du intresserad av vad jag har och erbjuda? Då är du varmt välkommen att kontakta mig via telefon eller e-post där jag mer detaljerat kan förklara vad det innebär att hyra mig som chaufför.