Städfirma Östersund – Hemstädning, Flyttstädning, Kontorsstädning, Byggstädning

En kompetent och noggrann Städfirma i Östersund

Hos oss finns kompetens för att utföra en rad olika städtjänster. Med högkvalitativa produkter samt förstklassiga metoder lämnar vi alltid ett rent och fint resultat. Som städfirma är vi noggranna i allt vi gör och genomför varje arbete utifrån kundens egna önskemål.

Hemstädning

Att få ihop vardagen med alla dess sysslor kan ibland vara ett problem, men vi har en lösning som både frigör tid och ger dig ett skinande rent hem. Vi erbjuder en heltäckande hemstädning veckovis, månadsvis eller vid enstaka tillfällen. Du bestämmer själv hur ofta vi ska komma och städa. Vi utför alltid hemstädningen utifrån dina behov och önskemål, för att kunna presentera ett skinande resultat som uppfyller dina förväntningar.

Flyttstädning

Flyttstädning är en städtjänst som gör din flytt smidigare. Vi städar ut den gamla bostaden så att nästa person som flyttar in välkomnas till ett rent och fint hem. Lämna över städning till oss och lägg istället fokus på att komma till ro i ditt nya hem.

Byggstädning

Efter ett byggprojekt bildas en hel del smuts, allt ifrån sågspån till byggdamm. Till oss kan du vända dig när bygget är klart. Vi genomför en grovstädning över hela projektet och har du önskemål om en eventuell finstädning så löser vi naturligtvis det också. Med vår byggstädning försvinner all smuts som kan orsakas vid ett byggprojekt.

Kontorsstädning

Vi erbjuder en komplett och väl utförd kontorsstädning till företag runt omkring Östersund. Med vår kontorsstädning håller du bakterier och baciller borta från arbetsplatsen samtidigt som du ökar trivseln hos din personal. Dessutom ger en ren och fin arbetsplats ett gott intryck hos besökare och eventuella kunder.

Städtjänster i Östersund med omnejd

Våra tjänster erbjuds till alla runt omkring Östersund. Oavsett vilken städtjänst du är intresserad av så kommer vi se till att utföra arbetet med stor noggrannhet och med fokus på kvalitet. Kontakta oss redan idag för pris och mer information. Vi ser framemot att få hjälpa dig.

 

Vi erbjuder även bilvård